J.M.  ADD

Ik wist dat het niet zo goed met mij ging, alleen wist ik slecht hoe dit op te lossen en wie ik daar voor moest inschakelen. Met super veel chaos, onzekerheid en stress kwam ik bij Praktijk Breinstorm aan. Al vanaf het eerste kennismakingsgesprek had ik een prettig gevoel. Carina wist goed aan te geven waarin zij mij kon helpen en begeleiden. Daarnaast had ik het idee dat ze mij echt begreep en kon volgen ondanks mijn ADD. Dit gaf een vertrouwd gevoel; ik hoefde niet al mijn denkstappen uit te leggen. De manier van coaching is dan ook erg goed op mij aangeslagen, zelfs in de corona periode. Ik kon altijd aangeven wanneer het mij te snel ging of waar ik nog meer hulp bij nodig had. Dit heeft er dan ook uiteindelijk voor gezorgd dat ik nu beter in mijn vel zit. Ik ben nu op de goede weg en weet dat ik altijd bij haar terug kan als het nodig is.

E. S.  ADD

Ik kwam bij Carina met de hulpvraag omdat ik last heb van uitstelgedrag. Ik wil productiever zijn en gewoon taken kunnen afronden. Wanneer dit niet lukte raakte ik gefrustreerd met gevolg dat ik het bijltje erbij neer gooide. Ook wilde ik leren meer mijzelf te zijn en mij minder aan te trekken wat anderen van mij wilden of verwachten. Carina heeft mij met behulp van oefeningen en huiswerkopdrachten meer inzicht gegeven in mijn denk patronen, en waarom ik doe zoals ik doe. Ik ben mij meer bewust geworden hoe ik dit doe en wat ik kan doen om dit te doorbreken. Het was soms niet makkelijk en confronterend maar Carina zorgde ervoor dat ik meer vertrouwen kreeg in mijzelf, ze is respectvol en kan goed luisteren zonder oordeel. Ik ga vol vertrouwen mijn PhD bij de TU Delft afronden. En als ik weer eens hulp nodig heb, kan ik altijd contact opnemen en dat geeft rust.

C.V.  ADHD

"Ik kwam bij Carina na veel andere hulp bij hulpinstellingen en therapie, niks hielp. Ook hierbij had ik eerst mijn twijfels. Ik kwam bij Carina omdat ik worstel met mijn ADHD, ik heb last van constant overprikkeld zijn en hierdoor niet goed tegen onverwachte situaties kan en dat ik het lastig vond helder naar bijv. situaties te kijken en keuzes te maken. Samen met Carina hebben we oefeningen gedaan om bepaalde situaties vanaf een afstandje te bekijken en om positiever over mijzelf te denken. Door onze gesprekken heb ik geleerd hoe je je grenzen aangeeft en soms voor je zelf moet kiezen. Na een aantal afspraken zocht ik zelfs zelf onverwachtse situaties op en overwon ik dat probleem. Ik merk veel verschil nadat ik bij Carina was, ze was heel geduldig en rustig en onthield de dingen die ik zei. Heel anders dan andere ervaringen waar ik me vaak een nummertje voelde en constant op de klok keek. Nu ik klaar ben bij Carina heb ik meer rust in mijn hoofd, en zie ik ook dat andere doelen nu eindelijk beginnen te lukken (afvallen en gestopt met nagelbijten) ik ben blij dat ik Carina gevonden heb en zeker een aanrader!"

N. v.d. Z.  ADD

"Lieve Carina, Onze coaching heb ik als enorm prettig ervaren. Ik vind je een bijzonder warm persoon die volle aandacht toont en rust uitstraalt. Ik voelde me enorm op mijn gemak en voelde me daardoor erg vrij om te vertellen wat mij tegen zat en wat ik daarbij voelde. Bij dat laatste heb je me dan ook enorm veel inzichten gegeven".

"Daarom wil ik je graag bedanken voor je hulp en steun die je me hebt geboden de afgelopen tijd!"