AD(H)D Coaching: Hoe ziet een traject eruit?

Als coach kijk ik wat iemand blij, energiek en gelukkig maakt. En niet ‘hoe je zou moeten zijn’. Samen gaan we stappen zetten. We gaan uit van jouw eigen mogelijkheden om met belemmerende gedachten en overtuigingen om te gaan. De oplossing zit meestal in jezelf en als coach geef ik door middel van oefeningen en gesprekken meer inzicht in je denken en handelen waardoor je meer grip en controle krijgt op je leven.

Oplossingsgerichte coachingstechnieken

Ik help je om met meer zelfvertrouwen te geloven in jezelf en om de regie over je eigen leven over te nemen. Ik coach op een oplossingsgerichte manier. Ik ga uit wat wel werkt voor jou en wat jij belangrijk vind om weer verder te kunnen. Dit doe ik door oplossingsgerichte coachingstechnieken. Empowerment is daarbij het sleutelwoord.

Empowerment: jouw kracht

Het gaat er bij empowerment vooral om je eigen kracht te (her)ontdekken die nodig is om bepaalde barrières te doorbreken of over obstakels heen te stappen in het leven. Een ieder heeft een dergelijke kracht in zich. Met kleine stapjes en inzicht in jezelf kun je dit gaandeweg proberen in te passen in jouw leven. Soms gaat het daarbij ook om een hernieuwde ziens- en denkwijze ten aanzien van bepaalde situaties in jouw leven. De ervaring leert dat mensen zich er vooral beter, sterker en dichterbij zichzelf van gaan voelen.

Kennismaking AD(H)D Coach Hurdegaryp

Loop je vast op school, op het werk, in je relatie of op meerdere vlakken in je leven? Dan kan een coachingstraject een wereld van verschil maken. Neem gerust contact met mij op om eens kennis te maken.